View Single Post
Stary 23-12-2004, 15:40   #53
Dj Brabus
ford::advanced

Imię: Grzegorz
Model: Jeep Grand Cherokee
Silnik: 4.7 V8
Rocznik: 1999
Domyślnie

Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Misiek z tym kotem, to myślałem że spadnę z krzesła!!!! Zafajniste!!! Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Przy okazji coś ode mnie:

Na przyjęciu widzisz fantastyczną dziewczynę. Podchodzisz do niej i mówisz: "Jestem świetny w lóżku".
To się nazywa marketing bezpośredni.

Jesteś na przyjęciu z przyjaciółmi i widzisz fantastyczną dziewczynę. Jeden z twoich przyjaciół podchodzi do niej i mówi: "On jest świetny w lóżku".
To się nazywa reklama.

Widzisz fantastyczną dziewczynę na przyjęciu. Podchodzisz do niej i prosisz o jej numer telefonu. Następnego dnia dzwonisz do niej i mówisz: "Hej, jestem świetny w lóżku".
To się nazywa telemarketing.

Jesteś na przyjęciu i widzisz fantastyczną dziewczynę.
Wstajesz, poprawiasz krawat, podchodzisz do niej i nalewasz jej drinka. Przepuszczasz ją w drzwiach, podnosisz torebkę, kiedy ją upuści, odwozisz do domu, a potem mówisz: "A tak przy okazji - jestem świetny w lóżku".
To się nazywa Public Relations.

Jesteś na przyjęciu I widzisz fantastyczną dziewczynę. Podchodzi do ciebie i mówi: "Słyszałam, że jesteś fantastyczny w lóżku".
To się nazywa marka.

Idzie sobie Krzysztof Ibisz ulica. Nagle podbiega do niego facet i mowi:
- Panie Krzysztofie jestem Pana najwiekszym fanem, czy moge zrobic Panu
laske?
Na to Ibisz:
- Spadaj nie mam czasu, idz mi stad.
- Ale prosze, blagam, daj choć raz Ci zrobię!!
W koncu Ibisz się zgadza, idą w bramę i gość zaczyna ciągnąć.
Ciagnie jakis czas i nie wypuszczając Pysia (tak pisał kolega Yotez...) z ust próbuje coś powiedzieć:
- mmmmmm...mmmmmm.
Na to Ibisz: - Cicho i ciągnij!.
Po jakimś czasie fan znowu:
- mmmmm...mmmmm...mmmmm.
Wkurzony Ibisz pyta: - No co? Mów!!
A fan: - mmmmm...Mamy Cie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

U lekarza:
- Panie doktorze, podejrzewam, ze jestem lesbijką - zwierza się pacjent.
- Pan... lesbijką?! - dziwi się seksuolog. - A jak to się objawia?
- Dookoła mnie tylu wspaniałych mężczyzn, a mnie nie wiadomo
dlaczego ciągnie do kobiet...

Grzegorz Skarbek

www.autogaleria.pl
Dj Brabus jest offline   Odpowiedź z Cytatem