View Single Post
Stary 08-01-2005, 11:43   #59
VIKI
ford::beginner

Domyślnie

Jacek
Cytat:
tak oto z tematu zrobiliscie hmmmm.... smietnik?
Kota nie ma myszy grasują Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. po to są zasady żeby je łamaćGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ..............nie nie masz racje Jacku........w ramach rekonpesaty coś wymyślimy z Dj Brabusem

cholewka no tak to mój topik Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ....

Cytat:
To ja już nic tu nie będę takiego pisał - zrobie sobie specjalny topik pt: "ŚMIETNIK" i tam zaproszę wszystkich na dyskusje!
Kocie to samo pomyślałam czytajac posta Jacka Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
posprzątamy tu i heja do śmietnika.......... Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.