Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Założyłem instalację, Jestem baaaaaaaaardzo zadowolony.Byłem u ojca pod Radomiem(Garbatka Letnisko).W sumie zrobiłem 700 km,295 km w jedną stronę reszta tryb miejski.Średnia wyszła mi 8,8litra gazu na sto kilometrów,obroty w granicach2500 do 3500 sporadycznie wyższe.W tamtą stronę średnia przy sprzyjających warunkach atmosferycznych i drogowych wyszła mi 6,5 litra gazu na 100km,myślę że dobrze sobie to policzyłem.Z powrotem średnia wyszła mi 9,4 litra lpg,ale pogoda pod psem cały czas (prawie) na 4 biegu,Predkości od 40 do 80 km/godz,śnieg deszcz i ślisko,miejscami prawie nie dało się utrzymać prostego kierunku .I 11,1 litra na 100 km w trybie miejskim.A liczzyłem w ten sposób.Ilość zatankowanego gazu dzieliłem przez przebieg-wynik to średna spalania razy 100.Myślę że prawidłowo to policzyłem. Jeśli macie jakieś wątpliwości to sami to sobie policzcie
Do ojca-16,2 litra:248 km
Tryb miejski(odwiedziny u ciotek itp.) 21,7 litra:195 km
Z powrotem-24,2 litra:257 km
W sumie zrobiłem od założenia instalacji około 900 km,a rozbieżności w kilometrach spowodowane są tankowaniem na różnych stacjach.