Ja tam mam na stalówkach Klebery HP za 1600 z montażem i nie narzekam. Co prawda nie było jeszcze prawdziwej zimy, ale jak narazie zachowuje sie calkiem poprawnie (wygląd z boku lekko dyskusyjny
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ale pisze przy okazji opon z innego powodu. Słyszałem że w nowym mondeo nie można stosowac łańcuchów śniegowych o szerokości ogniwek większych niż 10 mm, bo podobno może się coś poprzecierac. Czy ktoś słyszał o takich zaleceniach?
POdobno informacja prosto z ASO
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
PS. Ja tam w zimie i w lecie zamierzam na stalówkach pomykać, bo narazie się tak spłukałem na samochód że szybko nie kupie alusków, czyba że bym sobie odmówił paru przyjemności, ale dla wyglądu samochodu wg mnie nie warto
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.. I nie widze w tym nic zdrożnego że samachód prawie za 100 tys a na stalówkach ... Mogłem kupić focusa na aluskach albo mondeo na stalówkach - wybór chyba prosty no nie?