To samo stalo sie u mnie - skorodowal w miejscu gdzie przyspawane jest ucho do przykrecenia do miski olejowej.
To chyba musi byc typowe w MOndeo
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. mialem duzo szczescia bo nie pojawily sie jeszcze wycieki, a mnie podkusilo wejsc pod samochod. Kiedy DOTKNALEM tego przewodu zaczelo po prostu cieknac. Chyba REKA BOSKA!! Az strach pomyslec co by bylo gdybym tam nie wlazl zeby popatrzec.
W kazdym razie wymiane "tego" rozwiazalem to inaczej :
rogue, kup przewod metalowy od Poloneza biegnacy wzdluz silnika przy glowicy - od pompy do nagrzewnicy, wystarczy go odrobine przegiac w pewnym miejscu i masz taki sam jak fordowski
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. a Koszt - 15PLN
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Mysle ponadto ze to zadna ujma dla Forda ze jezdzi z kawalkiem metalowej rurki z Poloneza
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Elektryk ma racje - ja tez przy spuszczaniu plynu sciagam przewod gumowy z tej wlasnie rurki ktora Ci sie uszkodzila i caly plyn splywa prosto do miski , a nie leje sie po ramie itp... A splywa dokladnie wszystko poniewaz to chyba najnizszy punkt ...
Wybor nalezy do Ciebie
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Powodzenia