Cytat:
|
Napisał ARtS
nie OMC nigdy!! Zamiówiłem tam Mondka to nie było w nim dkokupionych składanych elektrycznie lusterek, fakt, że dali mi za to lepszy alarm i poprzeczki dachowe ale to nie jest ok ze nie ma tego w samochodzie co mialo byc a rezygnowac nie bede z powodu lusterek :/ ponadto na wymianę żarowki w kieronkowskazie czekałem 2 godziny, ktoś cały czas przychodził że za 15 minut mówił i tyle... w pożo było tylko dzięki darmowemu obiadkowi Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Natomiast w Autoplazie ostatnio do mnie dzwonili po wymianie sprzęgla, pytali się czy dobrze działa i takie tam...
|
Ale Ty narzekasz na dział sprzedaży a serwis to zupełnie inna bajka.
Dzwonią prawie wszędzie bo muszą. Jak do mnie babka zadzwoniła z Autoplazy, to ja jej się pytam co to jest na fakturze zmywacz MOT 4 szt? I zaczęła jęczeć, stękać i w ogóle. Po godzinie dzwoni, że to specjalny zmywacz do hamulców, bo ekologiczny i muszą i ble, ble, ble. A to zwykła benzyna ekstrakcyjna w spraju MOTIPa i jednym opakowaniem trzy razy hamulce czyściłem, a nie czterema raz. I takich przykładów mam jeszcze kilka ze swoich Fordów i masę innych od znajomych itp.