noski, a w którym miejscu ta syrenka dokładnie jest, obmacałem
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. wszystkie miejsca i jakoś nie znalazłem, może fotka mała ??
mod 10:00
wieć tak, coś mi w układzie alarmu jeszcze brakuje bo:
1. jak założyłem zwore na gniazdku koło płynu spryskiwacza, to znika masa z cewki przekaźnika zapłonu ale na czas 2 mrugnięć kierunków, jak zwory nie było to masa była cały czas,
2. nie mam czujników ultradźwięków, pytanie czy to ma znaczenie przy uzbrajaniu (czy centralka kontroluje stan tych wyjść), bo wg sam naprawiam... są one opcjonalne,
3. syreny i buzera nie znalazłem,
czego jeszcze nie rozgryzałem
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
4. przewód z alarmu do radia - prawdopodobnie do masy przy podłaczonym radiu, ale założyłem już koncówki ISO, musze to sprawdzić
5. wychodzi też przewód z końcówki C451b/4 do [to engine comp. light switch] - ale gdzie to jest to nie rozgryzłam tego.
mod 11:25
alarm mondka to dziwna rzecz
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum., przewód idący z centralki do radia zwarłem do masy i jest teraz tak: jak zamknę auto będąć w środku (2 look, szyby opuszczone
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ) to teraz jak przekręce kluczyk w stacyjce na zasilanie, auto mi sie otwiera, znaczy puszczają zamki wcześniej jak przewód idący do radia wisiał w powietrzu to auto mogłem odpaić ale zamki trzymały i nie dało sie bez kluczyka otworzyć. Oczywiście zwora przy baniaku od płynu założona.
Idę szukać dalej.