Mondzio napisał:
Cytat:
|
pytanie jeszcze jedno odnosnie krancowki - jak wyglada oryginalna krancowka do monitorowania otwarcia maski? czy zwiera do masy czy tez dziala poprzez zwarcie obydwu przewodow do wtyczki - taki wlacznik. Jak poradziles sobie ze swoim problemem z nie zawsze dzialajaca krancowka?
|
Jest to zwyczajny włącznik podpięty do gniazda pokazanego kilką postów wcześniej.
Przy okazji robienia fotki dowiedziałem się czegoś nowego. Otóż, po kilkukrotnym wciśnięciu czujki uzbraja mi się alarm lub coś w tym stylu, ponieważ każde wciśnięcie jej i puszczenie powoduje mrugnięcie kierunkowskazami z krótkim sygnałem dźwiękowym. To samo tyczy się otwierania drzwi i przekręcania kluczyka w stacyjce. Dioda przy zagarku świeci się cały czas, podczas gdy przy podwójnym ryglowaniu miga co ok 2 sek.
Muszę chyba poszukać dobrego magika od kabelków albo wezmę parę dni urlopu i sam do tego dojdę
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ktoś wczesniej szukał miejsca z syreną - u mnie znajduje się w bagażniku po lewej stronie nad kołem, schowana pod obiciem. Namacałem ją jak sobie tak popiskiwała przy zabawie czujką
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.))
Pozdrawiam