Temat: [Mondeo 1993-1996] Autoalarm procedura uzbrojenia
View Single Post
Stary 21-03-2005, 20:15   #36
pieciag
ford::average

Domyślnie

Mondzio napisał:

Cytat:
pytanie jeszcze jedno odnosnie krancowki - jak wyglada oryginalna krancowka do monitorowania otwarcia maski? czy zwiera do masy czy tez dziala poprzez zwarcie obydwu przewodow do wtyczki - taki wlacznik. Jak poradziles sobie ze swoim problemem z nie zawsze dzialajaca krancowka?
Jest to zwyczajny włącznik podpięty do gniazda pokazanego kilką postów wcześniej.
Przy okazji robienia fotki dowiedziałem się czegoś nowego. Otóż, po kilkukrotnym wciśnięciu czujki uzbraja mi się alarm lub coś w tym stylu, ponieważ każde wciśnięcie jej i puszczenie powoduje mrugnięcie kierunkowskazami z krótkim sygnałem dźwiękowym. To samo tyczy się otwierania drzwi i przekręcania kluczyka w stacyjce. Dioda przy zagarku świeci się cały czas, podczas gdy przy podwójnym ryglowaniu miga co ok 2 sek.
Muszę chyba poszukać dobrego magika od kabelków albo wezmę parę dni urlopu i sam do tego dojdę Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ktoś wczesniej szukał miejsca z syreną - u mnie znajduje się w bagażniku po lewej stronie nad kołem, schowana pod obiciem. Namacałem ją jak sobie tak popiskiwała przy zabawie czujką Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.))

Pozdrawiam
pieciag jest offline   Odpowiedź z Cytatem