Mondzio, gniazdko znalazłem, zwykłe pojedyńcze samochodowe, kolor i przewód sie zgadza, sprawdziłem przejście miernikiem, 4 noga wtyczka A.
Zwarłem też do masy 25 noge z wtyczki B co idzie do [lock isolator switch - w załączniku powyżej - który niewiadomo gdzie jest], więc teraz juz mam wszystkie wejścia czujników na masie, i d...a, jak ściągnołem zwore z gniazdka koło spryskiwacza to nie było napięcia na syrenie, podłączyłem tam miernik, czyli wychodzi na to że alarm sie nie uzbroił.
Możliwe że jednak brakuje tych ultradźwięków albo, alarm nie jest zaprogramowany z jakiś innych powodów, i jest nie aktywny, działa tylko 2 look.
Na schemacie jest jeszcze coś takiego (2 sztuli) jak [Set/Reset Switch LH i RH], nie wiem co to może być i gdzie to jest.
Z tych wszystkich małych prób wynika to, że jednak alarmu org. nie da rady aktywować bez uzupełnienia wszystkich podzespołów, i pozostaje spięcie z centralką innego alarmu
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ale moge się mylić.