Temat: [Mondeo 1993-1996] Autoalarm procedura uzbrojenia
View Single Post
Stary 22-03-2005, 14:18   #45
Mondzio
ford::advanced

Imię: KRZYSIEK
Model: mondeo mk4
Silnik: 2TDCI
Rocznik: 2008
Domyślnie

Cytat:
Napisał waldezk
Na schemacie jest jeszcze coś takiego (2 sztuli) jak [Set/Reset Switch LH i RH], nie wiem co to może być i gdzie to jest.
to jest na 100 procent w zamku - bez tego nie dzialalby central.

Cytat:
Napisał waldezk
Zwarłem też do masy 25 noge z wtyczki B co idzie do [lock isolator switch - w załączniku powyżej - który niewiadomo gdzie jest],
opisywalem ze znalazlem jego gniazdo w bagazniku obok gniazda do syreny - takie jak to obok spryskiwacza umiejscowione jest za tylna prawa lampa od strony bagaznika.

Widze ze u Ciebie poszczegolne skladniki jako tako daja o sobie znac (np. sygnal od radia) ale calosc nie zaskakuje Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. . Mysle ze nalezy cos jeszcze zrobic z tymi czujkami ultradzwiekowymi. Sa opcja ale wowczas moze trzeba jakos polaczyc ich wyjscia przy centralce zeby dawalo to odpowiedni sygnal. Nie wiem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.. Mysle ze to nie kwestia programowania.
Ciekawe ile kosztuja te czujniki w uzywce?!?!

Czy ten kabel od alarmu radia byl u Ciebie we wtyczce do odbiornika czy wygrzebales go przy centralce?

Trzymam kciuki i jeszcze nad tym pomysle

Pzdr