Witam,
nie bylo mnie jakis czas i widze ze sporo mnie ominelo. Dzisiaj dorwalem sie na chwile do neta i zglaszam obecnosc.
Rowniez przetrzepalem swoj samochod tak jak waldezk i niestety doszedlem do takich samych wnioskow
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. tzn:
ten modul rzeczywiscie nieposiada alarmu. Nie mam teraz mozliwosci sprawdzenia jaka mam symbolike na obudowie modulu ale kiedy pokazalem go w gosciowi z serwisu to dowiedzialem sie ze mam CL, DL i RL - ktorego tez nie mam w zamkach
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Niestety nie dowiedzialem sie jakie moduly posiadaja alarm. Zalatwie to przy nastepnej okazji. W ABSCAR w Wawie gosc powiedzial mi ze mozna go przeprogramowac ale aby tego dokonac nalezy przejsc procedure autoryzacji a wiec w gre wchodzi tylko serwis.
Z powyzszego wynika ze moje nadzieje na uruchomienie tego alarmu jednak okazaly sie plonne
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum..
Symbol podam przy nastepnej okazji.
Jednoczesnie dolaczam sie do prosby waldezk'a do uzytkownikow ktorzy maja w swoich furkach fabryczny alarm na 100% aby podali jakie jest jego oznaczenie!!
Pzdr