Pieciag, Olaf - wy macie moduly z alarmem, jakie macie oznaczenie na centralkach?
Olaf czy Ty masz juz MKII czy jeszcze MKI? Bo jakos kojarze ze masz sterowanie radiowe.
Takie na razie spotkalem moduly
- 93BG 15K600 EB - to zwykla bez alarmu - taka mam (CL DL RC) nie migaja kierunki ani nie podaje nic na syrene
- 93BG 15K600 GB - to jakas z alarmem ale czy z immo, czy sterowanie zdalne radiem czy podczerwienia (czy tez zalezy to wylacznie od samego odbiornika a centralka jest ta sama), (CL DL RC AS IS), mialem ja na probe - efekty - kierunki dzialaja podczas testu, syrenka tez pika podczas testow, ale alarm nie uzbraja sie - dioda miga caly czas z duza czestotliwoscia. Pewnie mam cos z przelacznikami w drzwiach - musze je przejrzec, podejrzewam ten w drzwiach kierowcy.
Zeby sprawdzic centralke zwarlem pod maska, w bagazniku i przy radiu , testy przechodza wszystkie przelaczniki - wyglada ze sa OK, ale... normalnie DLock dziala tak ze nie mozna otworzyc od srodka, natomiast podczas testow mimo zamkniecia na Dlock moge otworzyc klamka od srodka. Jesli panowie
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. z alarmem mogliby sprawdzic to zachowanie u siebie bylbym bardzo wdzieczny. Moze bylo cos z ta centralka.
- jakie sa jeszcze centralki w MKI - moze ktos ma MicroCata i moglby sprawdzic!!
i jeszcze jedno - kiedy wchodze tryb serwisowy (test) na mojej centralce wowczas slysze 2 pikniecia buzzerka pod maska, natomiast na tej drugiej przy wejsciu slysze 4 pikniecia!!! Brak czujnikow w slupkach. Mirez pisze o trzech i juz sie gubie jak to w koncu jest
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Jak to jest u WAS - prosze niech ktos sprawdzi!!!
Pzdr