dzieki Mondzio za plan postepowania przy uruchamianiu alarmu.mam jednak pare pytan do Ciebie
-wiem ze nie mam krancówki pod maska przednia i w bagazniku,czy w drzwiach za krancówke "robia"te sama czyjniki co sa odpowiedzialne za wlaczanie swiatla w kabinie?
-daruje sobie zabawe z radiem,i musze sprawdzic jeszcze te tylna lampe.czy ta wtyka od zamka jest dostepna po wyjeciu calego zespolu lampy,tak jak przy wymianie zarowek??gdzie szukac tego przlacznika przy zamku tylnym??gdzies zaraz obok niego??
-czy biale przekazniki przy centralce sluza tylko mrugania kierunkowskazow??czy moze sa potrzebna do odpalenie alarmu?
-gdzie podpinales krancowke maski przedniej?w te gniazdo obok zbiornika plynu do spryskiwaczy.u mnie sa tam 2 gniazda.jedno wieksze(niebieskie) ,drugie mniejsze.
[ Dodano: 2005-04-11, 12:56 ]
na czym polega test mireza??nie wiem czy dobrze kojarze,kazda krancowka po szybkim,kilkakrotnym jej uzuciu powodowac powinna przejscie w stan serwisowy co objaiwa sie zapaleniem na 5 sec lampki i sygnalem dwiekowym???
wyposazenie:centralny zamek z ryglowaniem ,szyberdach,abs,wspomaganie kierownicy,poduszka powietrzna kierowcy,dzielona tylna kanapa!!
|