Mam prośbe to starych wyjadaczy tego forum - proszę polećcie mi jaką mam założyc instalacje gazową do mojego 1,8 16v (jak wiadomo plastikowy kolektor). Czy warto inwestować w sekwencyjny wtrysk (4 gen.) czy moze założyć zwykłą instalacje z gwizdkami na kolektor i modlić się
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. żeby nie bylo wybuchu ? A moze wymienić plastikowy kolektor na metalowy (o ile wogole takie sa do 1,8 ) ?
No i kwestia tych nieszczesnych zaworów, moze ktos wie jak to z nimi jest naprawde. Czy po zalozeniu czesto je trzeba regulowac, czy sa to gniazda wklejane (podobniez wypalaja sie po zalozeniu instalacji) czy są wciskane (ponoc lepiej przy instalacji gaz.)? Czy narażam sie na uszkodzenie głowicy i remont silnika? Po kilku rozmowach z zakladami lpg mam mnieszane odczucia
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
No i ostatnia rzecz: Jaki mam wybrac typ instalacji:
1. BRC Sequent 24
2. OMVL
3. Bigas
4. Diego
Desperacko potrzebuje waszej porady - forumowi szpece
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ?