Cytat:
|
Napisał waldezk
150 trudno powiedzieć, najlepiej zadzwoń do forda i się zapytaj ile byś musiał zapłacić.
|
hehe w Fordzie sam kluczyk kosztuje ponad 300 zl.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
wiadomo ze towar jest warty tyle ile sie za niego zaplaci - ja mialem np do wyboru czujniki ultra.. razem z wiazka przewodow
- za 150 zl (jesli uda sie wyciagnac wiazke bez niszczenia podsufitki to z wiazka , a jak nie to nie
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. )
- za 70 ale kwestia kabli tez nie do konca rozwiazana,
- za 55 bez najmniejszych problemow z czymkolwiek
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Podobnie z centralka . Kwestia znalezienia odpowiedniego ogloszenia. i paru telefonow.
Cytat:
|
Napisał waldezk
ale masz pewność że jak kupisz te zamki z kluczykiem, że nie ma ktoś kopii ??
|
samochod z rozbiorki i podobno tylko jeden kluczyk, nie wnikam. Ale czy przy kazdym kodowaniu nie jest ustalany nowy kod? Tak gdzies slyszalem ze trzeba zawsze programowac wszystkie kluczyki. Ale to moze dotyczyc PATS'a albo radiowki. Nie wiem.
W kazdym razie trzyma mnie sprawa kasy - gdybym mial tyle na zbuyciu to pewnie bym sie zdecydowal
Pzdr