Cześć!
Dzięki za reakcję
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
1) co do schematów to własnie sam główkowałem nad tym i do podobnych wniosków doszedłem.... - czujniki położenia zamka działają (otwarcie drzwi sygnalizowane jest na check-panelu - czyli ok), widać więc ze problem po stronie set-reset switch (149, 150 na diagramie). Zdziwiło mnie że w przednich obu na raz nie działa - jak parzyście to zazwyczaj nie wina czujnika/przełącznika tylko kabelkologii
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ???
2) co do wolnego złącza to o czym innym pisałem - po lewej stronie (kierowcy)przy tylnej lampie - chyba kupię cyfrówkę i zacznę robić fotki
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. pojedynczy śledzik w białej obudowie
hmmm a kabelkologia od zamków nie przechodzi czasem pod nogami kierowcy? jest tam złączka z mnoooosfem kabelków
3) mireza jush przejrzałem - dziwi mnie ze z tylnej klapy też się test nie odpala(powinien?!?!?) - tam nie ma przecież (chyba?) tego switcha set-reset - co więcej przy otwarciu klapy (jak jest doble lock) to nie rozbraja go.
na razie nie mam garażu i czasu więc nic nie podłubię , ale warto wiedzieć
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
pozdro
ex