Hi!
Niebieskie "draństwo" z tyłu działa - lampla zapala się/gaśnie, na check panelu też to widać.
Lock isolator switch nie zainstalowany(czyli pusta obudowa).
w haynesie i w sam naprawiam patrzyłem - u mireza jest rzeczywiście pokazany ten " wyłamany" plastki czujnika - więc chyba to to.
W sumie chyba pozostaje mi podłubanie w dzrwiach - w sumie nie zapala mi się lampka od oświetlenia klamki kierowcy więc i tak czeka mnie dłubanina. Z tą lampka też coś jest nie tak bo jak przycisnę otwieranie szyb to "zaskakuje" i świeci
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. .
pozdro
ex
---------------------
NOSKI!!!!
Właśnie spojrzałem na syrenę u Ciebie na zdjęciu - powiedz jak rozepniesz kabelek czerwony od niej to jest w środku pojedynczy śledź???
i drugie pytanie bo na zdjęciu nie widzę - czy między tylną lampą od strony kierowcy a tą od strony syreny (pasażera) ida tobie jakieś kable pod osłoną zamka - trzy cienkie kolorowe (pomarańczowo czarny czarny z białym i jakiś jeszcze??)? Wchodzą do lampy tej od strony syreny ale nie wchodzą do drugiej (gdzieś z wiązki wyłaniają się) - trochę "głupio" pociągnięte?
pozdro
ex