View Single Post
Stary 10-06-2005, 11:07   #44
dzidzia
ford::average

Domyślnie

witam

mam identyko prośbe jak koleś na demną.

Kupiłem takze blosa z tydzień temu i do tej pory woze w bagazniku bo zaden spec nie chce sie tego podjąć bo nie wie co to jest i jak to ugrysc.

POtrzebuje pomocy takze nie wiem do czego ktura korbkaGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

[ Dodano: 2005-06-12, 00:20 ]
To znowu ja. No i mam załozone!!

Chłopcy z gazowni rzezbili mi cały dzień w aucie zeby to banglało. takich patentów to sie nie spodziewałem.

Nie jest to jednak to czego sie spodziewałem po przeczytaniu tego forum. Ale napewno nie bede nazekał!! Wg mnie cała wina lezy w tym ze nie wiadomo jak to wyrególować!!
Co do pracy na stożku chodzi jak ta lala, bez filtra takze :twisted: Obroty nie falują nie strzela nie gasnie po zejsciu z obrotów jednym słowem hula jak na benzynce. Ale jest jedno ale!
Panowie nie za bardzo maja pojęcie jak to ustawić wiec u mnie wygląda to tak:

Autko na benzynie latało 210 km/h na leciutenkiej górce
Przy jezdzie po prostej na 5 biegu ładniutko sie wkrecał już od 70 km/h
A przy podjazdach pod wzniesienia nie tracił na prędkości

A na gazie jest tak:

Na tej samej górce leci tylko 190 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Piąty bieg trzeba zapiąć przy 90 km/h bo inaczej nie jedzie ;(
A przy podjazdach traci około 20 km/h na koncu wzniesienie gdzie na benzynce ciągnoł równo a momentami nawet przyspieszał!!!

O spalaniu nic niestety nie powiem bo przejechałem dopiero 150 km
Benzyny chlonoł 9l w miescie i 7l na trasie normalnej jazdy ale nie jakieś wybitne mulenie.

Wiec zdaje mi sie ze bez hamowni i pozodnej regulacji sie nie obejdzie ale to i tak nic nieda puki nie bede wiedział co która korbka znaczy!! ;(

Wiec panowie prosze napiszcie cokolwiek co, gdzie jak i kiedy a bede bardzo wdzieczny. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
dzidzia jest offline