View Single Post
Stary 17-07-2005, 09:31   #12
mayol
ford::average

Imię: Tomasz
Model: Transit Connect
Silnik: 2.0 TD
Rocznik: 2014
Domyślnie

Cytat:
Napisał Pzy
Ejże, czy Wy korzystacie czasem z archiwum Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Temat lampek doświetlających podłogę z przodu był poruszany już chyba z tysiąc razy...

Wiesz, jakoś leniwy jestem. Nie lubię szukać w archiwum. A dlaczego? Bo prościej jest poprosić kogoś aby raz jeszcze opisał problem. Tym bardziej że ktoś może nie mieć świadomości że kiedyś pojawiły się już wypowiedzi na interesujacy go temat. Czytam forum od pół roku i nie przypomniam sobie aby temat lampek doświetlających podłogę z przodu auta kiedykolwiek zaistniał. Ale może się mylę. Zastanawia mnie czym jest podyktowane odsyłanie do archiwum? Kiedyś w czasach modemu może miało to znaczenie, aby nie generować zbędnego ruchu. A dziś? A dziś warto choćby link do postu podać lub raz jeszcze przypomnieć temat w pełnej formie. Tak właśnie myślę. Nic to, chcąc nie chcąc muszę szukać... Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
M.
mayol jest offline   Odpowiedź z Cytatem