No ja mam pierwszy tysiąc km za sobą, instalka już sie ułozyła. reduktor mam wykrecony na maxa, od reduktora do blosa czysty wąż a sam blos załozony przed przepłymowiezem i filtr storzkowy. Do tej pory jeszcze go nie stroiłem na zadnych maszynach tylko na oko ale nie widze takiej potrzeby wiec tego nie robie!! Auto zachowuje sie identycznie jak na benzynce! Reduktor mam 100kw BRC. Dziś zatankowałem 6 zbiornik gazu i szczena mi padła!!! Srednie spalanie wyszło 8,2 litra na setke ( jezdziła moja zona) przy mojej jezdzie pali miedzy 9.5 a 12 !!czyli da sie na tym oszczędzać. Na mikserze w zyciu 115 konny golf GTI nie uzyskał by takiego wyniku!! jest on poruwnywalny do jazdy na benzynie bez instalacji!!!
Ale jak zawsze jest jakieś ale. od niedawna od paru dni przy tych upałach na postoju np na światłach przy włączonym nawiewie czuć gaz w aucie ale nie taki przepalony jak z wydechu czasami tylko jak przy tankowaniu czuć ??? Nie wiem co to moze być i skąd sprawdziłem wszystkie łączki i opaski, nieszczelności nie było. Czy ktoś ma tak samo?
|