View Single Post
Stary 26-07-2005, 00:25   #3
General
ford::beginner

Model: Ford
Silnik: 1.6 Zetec
Rocznik: 1997
Domyślnie

Spox, ten link utwierdzil mnie w przekonaniu, by sie w cos takiego zaopatrzyc (wiekszosc koemntarzy pozytywnych)

Po bardzo przystepnej cenie znalalem Unidena XL520 (lepszy niz Alany) wraz z antena 90 cm (8 km - tutaj mozna pokombinowac, by ew. zalozyc jeszcze wieksza np. 15-20 km), podstawa magnezowa (na razie zima mnie nie interesuje, a takie cos latwo sciagnac i zschowac itp, a potem przeciez, po nastrojeniu, mozemy wkladac w to samo miejsceGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. oraz kablami z odpowiednimi zakonczeniami, by samemu sie tym nie bawic (cyli wtyczka od antent do osprzetu wraz z kablem do zapalniczki -on ma gdzie 4V (chyba tak to sie pisze) i pobiera niewiele mocy (dla osobowki zadne to znaczenie).

Czekam wiec teraz na ten osprzet by zainstalowac, tylko jeszcze musze sie dowiedziec czy to legalne w uzytku, bo czesc mowi, ze najlepiej w schowku itp... to jest dobre, jezeli by policja nie miala tego prawa widziec, ale jezeli homologacja jest wystarczajca do legalizacji to np. mozna b zainstalowac cos takiego pod sufitemGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

No nic, czekam na sprzet by zamontowac, a jak nie uda mi sie antenki dostroic to w poniedzialek w Kraku musze sie udac do jakiegos punktu.

Tak jak czytalem to CB radio wraca do lask, i to mogla by byc ciekawa tez forma kontaktu pomiedzy klbowiczamiGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
General jest offline   Odpowiedź z Cytatem