Temat: [Mondeo 1993-1996] Autoalarm procedura uzbrojenia
View Single Post
Stary 30-07-2005, 15:59   #155
Piter.
ford::beginner

Model: Nie Ford
Silnik: Nie Ford
Rocznik: 2000
Domyślnie

Powracam do swojego problemu bo do tej pory nie udało mi się nic znaleźć w temacie, dla przypomnienia:
Cytat:
Otóż drodzy koledzy grzebałem przy bezpiecznikach-wszystkie wyciągałem i sprawdzałem czy nie ma spalonego bo miałem problem z kontrolką no i wyciągnęłem od alarmu - alarm zawył wyłaczyłem i już.I prawdopodobnie od tego czasu żeby zaalarmować auto muszę dwa razy nacisnąć przycisk na pilocie - czy coś się rozprogramowało ??Czy to jest groźne ??
pytanie kieruje do speców od alarmu. Nie wiem jaki mam alarm, jaka centralka i tak dalej ale jak będzie trzeba to zajże albo sprawdze gdzie trzeba, w sumię to z chęcia bym się dowiedział jaki mam alarm w swoim mondku żeby o nim coś poczytać.
EDIT:
Skierowano mnie do tego postu ale przeczytałem cały i nie znalazłem powiązania z moim problemem.
Zrobiłem tylko zdjęcie mam nadzieję centralce Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. może ktoś z was rozpozn aco to za alarm i jak go ugryźć bo prawdopodobnie trzeba wejść w tryb serwisowy i zaprogramować od nowa.

Zdjęcie centralki prawdopodobnie
I jeszczee mam pytanie co to jest za puszka pionowa z lewej strony panela bezpieczników, bo trudno ją wyciągnąć ?