Na pewno taniej niz w jakimkolwiek sklepie, dlatego, ze caly zestaw (Uniden pro 510xl z koncowka wejscie do zapalniczki, podstawa magnetyczna o srednicy 11 cm juz z koncowka na motylek i wpakowanym kablem gotowym do podlaczenia do uzadzenia by samemu sie nie bawic i wlasnie antena lemma 90 cm) kosztowal mnie 400 zl(!) (nieuzywany)
Ale z tego co sie orientowalem to ceny sklepowe rownaja sie hurtowym i taka podstawa to chyba ok. 70 zl, a antena lemma - od najmniejszej (ok. 50 zl) do najwiekszej (grubo ponad setke), tak wiec ta 90 cm moze podchodzic pod 100 zl, moze byc mniej, w kazdym razie jak mowilem gosciom od synchronizacji lemma 90 cm, to mowil, ze to droga antena i chcial mi sprzedac, ale wyprowadzilem go z bledu, ze juz wszystko mam i u nich nic nie bede bral
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Jak chcesz moge Ci dac link do tego sprzedawcy CB (Wawa) - moze jego cena anteny Lemma o wymiarze jakim chcesz bedzie Cie satysfakcjonowac (bo wlasnie ten caly zestaw to z Warszawy... albo Pruszkow
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.