View Single Post
Stary 04-08-2005, 23:02   #32
General
ford::beginner

Model: Ford
Silnik: 1.6 Zetec
Rocznik: 1997
Domyślnie

Cytat:
Napisał Marcin S-rz
prawdopodobnie nie trzeba wozić żadnych papierów od radia bo nr. homologacji jest wybity na radiu
Owszem, trzebaGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Sam numer homologacji na sprzecie nie wystarczy - do CB Radia dostajesz karte z homologacja i to masz wozic w samochodzie i tyle (aby sie nikt nie przyczepil, ze radio przekracza normy - bo w tej homologacji jest szczegolowy opis itp).

Dlatego homologacje i instrukcje krotka mam w aucie, a gwarancje juz u siebie w domuGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ja mam magnes 11 cm i wg infa ten magnes przy tej antenie powinien spokojnie wytrzymac 170-180 km. Zreszta nie mam zamiaru szybciej jezdzic - po pierwsze zylowanie silnika (wysokie obroty, przeciez to technologia 97 rok, a ja juz szybciej nie potrzebuje jezdzic), a po kolejneGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. - paliwo.

Do tego dostalem zalecenie by kupic folie samoprzylepna, wyciac kwadrat i nakleic to sobie na srodku dachu i dac na to magnes - to odnosnie ryzyka ew. zarysowania mimo, ze magnes ma pod spodem gume.

Cytat:
Napisał -waldi-
nie wiem jak to jest ale jak ja montowałem tą samą antenkę pare razy w maluszku to za każdym razem miałem inny SWR a to za sprawą innego położenia względem dachu!
Mnie tam goscie zestroili (tak jak nawet ktos pisal o tych 1,3) i to jak mnie mowil to sie stroi urzadzenie/antene wzgledem samochodu. I teraz antene mam po prostu klasc w tym samym miejscu co mialem dzisiaj podczas strojenia i bedzie gitGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. (wlasnie na srodku dachu)

Na razie pamietam gdzie to bylo, ale mimo, ze to tylko na trasy, to jutro podczas jazdy po miescie zamontuje, czy to miejsce wzrokowo pamietam i czy rzeczywiscie bedzie odbierac tak jak powinnoGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Cytat:
Napisał Slawko
Poprosze.
Oto link do tego sprzedawcy na Allegro:
LinkGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Zapytaj go poprzez e-mail co Cie interesuje.
General jest offline   Odpowiedź z Cytatem