Cytat:
|
Napisał jumper1
Cytat:
|
jednak ja potrzebuje wiecejGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
nieche ale napisze "a nie mowiłem" Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. a raczej piasłem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
Oby mieli jak zalozyc uchwyt na ta klape, bo mam ten spojler dociazajacy. Jakby go nie bylo to zapewne tam bylby z boku uchwyt, a takto chyba bedzie musial byc wyzej... pod katem? Zobacze na poczatku przyszlego tygodnia co wymysla, ale musza to jakos zainstalowac pozadnie - nie ma bata. Pewnie antena 1,5, choc moze sie pokuisze na 1,7
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.