Widać poprostu ze silnik silnikowi nie równy kazdy wymaga czegoś innego. Mój strzela jak odpalam na gazie wiec tego nie robie. Musi być taka konfiguracja a nie inna bo nie chce jechać. Są + i - ale napewno bym nie wsadził zwykłego miksera bo ten motor poprostu nie jezdzi na mikserze, dowodem na to moze być fakt ze w 3 na 4 warsztaty powiedzieli mi ze załozą gaz na moją odpowiedzialność, gadali coś o jakiś odprązaniach i innych bzdetach i jakiś chorych kwotach za specjalny reduktor z potrujnym wyjsciem( wogle nie wiem o co chodzi).
Naprawde nie wiem skąd sie biorą problemy u kazdego inny ale ja jestem zadowolony ze jezdze taniej bo dwa lata sie męczyłem na benzynie i jezdziłem jak baba zeby było taniej.
Byłem przeciwnikiem gazu poniewaz miałem merca 190 2 litry na mech wtrysku i robił takie przeboje na gazie ze szkoda gadać !!! ale ceny mnie zmusiły bałem sie jak dabeł zeby załozyć gaz a teraz pukam sie w łeb jaki byłem głupi ze 2 lata zwlekałem bo juz dawno bym miał zwrócony i to 3krotnie.
|