Witam!!!
Jako ze ja tez nic z tego nie mam ale powiedziec chce...ze ja np. kupowałem czesci (i bede kupował dalej
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.) u Jacka. Wg mnie i to nie tylko moja opinia Jacek ma czesci w naprawde dobrych cenach, a klubowicze mają jeszcze znizki wiec nie ma sie tu nad czym zastanawiac. Czesci tez mialem na II dzien i to raniutko
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Obsługa równie miła...
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
A ja zawsze wychodze z załozenia...ze jesli mozna cos kupic od Kolegi, a dodatkowo w swietnych cenach to nie ma o czym mowic.
Takze naprawde polecam Jacka!! Sprawdzony sprzedawca, znany nam doskonale, wszystko ok.
,
robal, czepiasz sie hehehe
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Reklama dzwignią handlu :twisted:
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.