View Single Post
Stary 13-09-2005, 22:37   #138
MTmK
ford::amateur

Domyślnie

A czy po założeniu instalacji muszę jechać na przegląd czy wystarczy pójśc po wpis do urzędu komunikacji z papierami wystawionymi przez gazownika??

problem mam w tym, że nie mam znajomego gazownika który zgodziłby się zamontować tylko zbiornik, elektrozawór, kable, parownik i przełącznik sterujący +nie wiem co jeszcze jest potrzebne, czyli wszystko poza mikserem, przewężkami na dolocie a więc także bez regulacji, bo poco robić to 2 razy i płacić Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. a z tak przygotowaną instalką podjechałbym do Krakowa na montaż i regulace samego Blos'a.
Pytanie drugie: czy po montażu blos'a tracę gwarancję na posostałe części instalacji??

NO i właśnie !! Rozwiązanie II montuje I gen. tzw. na śrubce Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. jeśli to możliwe w moim silniku za powiedzmy 1200zł jeżdze te 1000km i montuje blos'a??

Sam już nie wiem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
MTmK jest offline