View Single Post
Stary 14-09-2005, 18:56   #144
MTmK
ford::amateur

Domyślnie

A jak to jest z elektorniką Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. blos nie potrzebuje żadnych danych, ale coś musi sterować przełączaniem między Pb a LPG i pewnie coś jeszcze jest niezbędne, więc montując najprostszą instalke będę mógł coś jeszcze z elektroniki wywalić czy to absolutne minimum jakie jest potrzebne do pracy na gazie??]

Zastanawiam się też czy taka instalacja może powodować podobne objawy jak instalacja na śrubce tzn: wypalanie zaworów, wylatujące uszczelki pod głowicą, po jakimś czasie zmulanie na wyższych obrotach itd.

miałem też problem z głowicą (powszechne w tym silniku- tworzą się naprężenia wynikające z róznicy temp. między górną a dolną częscią głowicy), została wymieniona, ale martwi mnie czy zwiększenie temperatury spalania w stosunku do Pb nie uszkodzi jej ponownie.

wiem że strasznie drąże temat Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ale wolę nie ryzykować następnych wydatków
MTmK jest offline