Witam, jako że jestem nowym użytkownikiem , proszę o wyrozumiałość
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Wogóle to nie jestem nawet posiadaczem samochodu marki ford
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ale.,...jest to pierwsze forum na któym spotkałem się z tym tematem...MOje doświadczenia z gazowniami są poprostu tragiczne : minęło ponad pół roku zanim udało się dostroić w miarę instalacje w moim samochodziku... Odwiedziłem 4-ry warsztaty , wykonałęm dziesiątki telefonów i ... każdy "fachowiec" twierdził co innego (i tak wszyscy byli w błędzie). Sprawa tyczyła się miksera ... Jak w orginale samochodzik miał dopływ powietrza na benzynce gdzie w otwór wchodziła cała dłoń, tak po za instalowaniu instalacji gazowej otwór zmniejszył się...kilkukrotnie!! i gośćie twierdzili żę "tak ma być , tak się robi" gdy pytałem o miksery z większąśrednicą : "do tych silników takie się stosuje"...i basta....dopiero sam zamóiłem odpowiedni mikser w POZNANIU! i założyłem ze znajomym mechanikiem..wtedy samochodzik zaczął w miarę normalnie jeździć....ale to nadal nie to
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. dlatego bardzo zainteresował mnie temat rzucony powyżej...jeżeli jest to sposó sprawdzony i nadaje się do mojej furki ( 2,3 , 5-cio cylindrowy , mechaniczny wielopunktowy wtrysk paliwa) to bardzo proszę o namiar na zakład któy jest to w stanie zrobić od a do z. najlepiej w Krakowie...mam już oprostu dosyć jeżdzenia , dopytywania się itd... jeżeli ktoś założył już ten wynalazek u siebie , niech poda adres zakładu... z góy dziekuje i pozdrawiam
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.