View Single Post
Stary 16-10-2005, 21:32   #183
Browix
ford::amateur

Domyślnie

bardzo interesujacy artykul , nie powiem ,zastanawiam sie nad kupnem blosa Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. tylko interesuje mnie srednica Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. wiadomo to glownie od niej wszytko zalerzy Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. a szczegulnie srednica na wejsciu/ wyjsciu . ogladajac zdjecia odnioslem wrazenie ze blos sie zweza w srodku :/ . jesli to prawda to fajnie by bylo jakby ktos napisal jaka ma wtedy srednice . te zwerzenie przypomina troche przewezki na dolotach w normalnych instalacjach 2 generacji . wszystko wydawalo sie dla mnie klarowne ale jak zobaczylem te zdjecia to zwatpilem. skoro jest zwerzenie to czym to sie rozni od instalacji z przewezka na dolocie , szkoro tu i tu wpadajace powietrze napotyka waskie gardlo - moze to troche laickie ... tak poprostu wywnioskowalem i jestem ciekawy jak to jest Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Browix jest offline