Dzięki za pomoc.
Tydzień temu byłem na jeździe próbnej nowym Mondeo TDCi 130 KM i się zakochałem. Nie wiem czy TDDi 116 KM ma porównywalne osiągi ale jeśli jeździ zbliżenie to będzie to raj
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Przestraszyłem się tych wszystkich opowieści o pompach i wtryskiwaczach a na nowy i tak nie mam kasy
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
A jak przedstawia się dostępność do części - zamienników? Do mojego Merolka bez problemu są zamienniki i co prawda niektóre rzeczy są maksymalnie drogie to większość jest dostępna w zamiennikach tak samo z Citkiem.
Mam ochotę na pożądnego szybkiego i ekonomicznego diesla który ma dobrą prezencję i tylko mondeo spełnia te wymogi
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Pozdrawiam