Dzięki Krzysiek za podzielenie się uwagami.
Ja chciałbym żeby mój diesel po prostu dobrze się zbierał, mało palił i był bezawaryjny
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Jestem przyzwyczajony do rechotu diesla z mojego Citroenka a w Mercu z buczenia V6
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. więc nie przykładam wielkiej wagi do hałasu w środku kabiny.
A jeszcze jedno pytanie do wszystkich którzy mają TDDi. Chcę ściągnąć auto z zagranicy a tam wiadomo przebiegi są konkretne.
Czy mogę bez problemu rzucać się na przebiegi rzędu 150- 180 tys? Ja w swoich Citroenkach miałem przebiegi grubo ponad 200tys i nic
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. nawet oleju ni grama nie brały
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Co ile powinno się w TDDi zmieniać wtryskiwacze? Bo nie chciałbym kupić padalca z przebiegiem 160 tys z którym pierwsze co to pojadę na kosztowne wymiany
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.)
pozdrawiam
ADAM