View Single Post
Stary 25-10-2005, 20:22   #22
chromol
ford::advanced

Domyślnie

gdzieś już pisałem więc mogę powtórzyć swoje odczucia.pompuję ju trzeci rok azotem i sobie chwalę. ani razu nie musiałem (twu, twu !!!) dopompowywać kół. zauważyłem również, że opony napompowane azotem są cichsze. w rozmowie z mechanikiem potwierdziłem, że gęściejszy azot dłużej szuka drogi ucieczki przez drobne rozszczelnienia niż powietrze. aspekt finansowy do mnie nie przemawia. dwukrotne w roku pompowanie kół to np: 8 mniej zjedzonych zapiekanek, jedna mniej zjedzona pizza, jedno własnoręczne umycie samochodu (okazja dopieszczenia i oglądnięcia z bliska swojego bolidu Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.), ... wszystkie te "oszczędności" mają też wpływ na moje samopoczucie zdrowotne. wiadomo nikogo nie można zmuszać do robienia czegoś na siłę. ja się przekonałem i pompuję AZOTEM. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. :564: :564: :580: :607:
chromol jest offline   Odpowiedź z Cytatem