View Single Post
Stary 26-10-2005, 11:26   #5
adi
ford::professional

Model: Mondeo mk4 Titanium X Combi,
Silnik: 2,0 tdci 143ps
Rocznik: 2010
Domyślnie

a czy ten "komputerek"mozna tak sobie podłaczyc?tzn czy jesli wyjme ten magiczny schoweczek na droben pieniążki który aktualnie mam na jego miejscu to z tyłu zobacze jakas magiczna kostke która wystarczy ze podepnę pod ten komputerek i on"ożyje"tzn bedize działał?
bo z tego co wiem-kolega miał w sierce tez taki-komputerek ale on w porównaniu z moja zwykłą wersja sierrki miał czujnik np w zbiorniczków wyrównujacym do odczytu poziomu płynu w chłodnicy.

czy w mondeo jest to inaczej rozwiazane,czy ta kostka jest tam "standardowo"podciagnieta i wystarczy tylko dokupic ten wyswietlacz?

ja mam wersje GLX-przynajmniej tak jest napisane na błotniku,i tez mi mowiono ze nie mam podswietlenia klamek bo to tylko GHIA miała,a ja zdjałem boczek i kabelki i oprawka do zaróweczki była tylko wystaczyło ja zamontowac i jzu mi pieknie swieci-wiec tearz ciekawi mnie jak jest z tym komputerkiem?
a moze wystczy zobaczyc gdzies pod maska-tylko gdzie????? czy mam popodpinane odpowiednie czujniki i bedize wiadomo co z tym komputerkiem?

bo nie chciał bym niepotrzebnie wymontowywac tego schoweczka,a znając mnie....moge go przy okazji złamac,wyrwac itp...

a w ogole ile taki wyswietlacz kosztuje i ewentualnie co jescze trzeba do niego dokupic zeby zamontowac i zeby on poprawnie działał?