View Single Post
Stary 27-10-2005, 02:12   #8
Alupin
ford::average

Domyślnie

Ja mam w fiacie Pirerlli Wintersnow Sport a w Kangurze miałem Goodyear Ultragrip 6, do mondziaka chybe wezme Goodyear Ultragrip 7 bo jak do tej pory najlepsze opony jakie miałem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

/p/s. Jak by ktoś reflektował mam UG 6 w rozmiarze 175/60/14 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ( rainforced ) - wzmocnione dla autek dostawczych Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. po jednym sezonie - tanio oddam Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

[ Dodano: 05-10-27, 2:13 am ]
Acha, jak do tej pory kupiłem 4 komplety opon w http://www.opony.com i wszystko bylo ok..

[ Dodano: 05-10-27, 2:15 am ]
Co do pirelli, to super sie na nich rusza ( jak byl lod, to drugim samochodem nie moglem wyjechac ) ..

Co do Goodyear, to po prostu samochod "dęba " staje.. , natomiast ruszanie na lodzie to porazka...
Alupin jest offline   Odpowiedź z Cytatem