View Single Post
Stary 30-10-2005, 21:19   #14
karex
ford::expert

Model: Mondeo Mk4 i Mk5 oczywiście kombi
Silnik: DW10C 140KM i EcoBlue 190KM
Rocznik: 2012.05 i 2021.07
Domyślnie

Cytat:
Napisał Assan
A co to ma wspólnego z centralnym
Jak to co? Kolejna rzecz, która nie będzie chciała działać prawidłowo Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Cytat:
Napisał diseasekowalski
bedzie wysuwany ze schowka (obok pasazera). chyba ze lepsiejsze miejsce znajde.
Włóż go pod siedzenie pasażera zamiast szuflady, trochę potrenujesz sterowanie nim i zostaniesz akrobatą samochodowym (albo ruskim kaskaderem)
Cytat:
Napisał diseasekowalski
bo juz sie gubie w tym gdzie ja jezdzilem i gdzie mi gaziku ubylo i ktora stacja ile gaziku zatankowalem
Ja mam rzadko taką potrzebę monitorowania, jak już to biorę paragony, dopisuję sobie kilometry i mam wszystko co chcę. Od biedy mogę zatrudnić do wyliczeń Excela.

Ale wracając do tematu:
Cytat:
Napisał HASAH
Przestał działać central na bagażniku. Wogóle nie dostaje impulsu na siłownik.
U mnie nie działał bo jak się okazało ktoś zdjął cięgno (drut chyba) i tylko kluczyk otwierał. Założyłem to cięgno niewiele myśląc i zdziwiłem się, że klapa jest otwierana elektrycznie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. . W lewym błotniku tylnym w okolicach lampy masz wszystkie złącza odpowiedzialne za tył samochodu (nie dotyczy zbiornika paliwa) może to ci coś pomoże (zawsze wiadomo gdzie się wpinać)
karex jest offline   Odpowiedź z Cytatem