pani pyta dzieci:
jaki odglosy wydaja krowy??
zglasza sie Ola i mowi muuuuuuuu
pieknie Olu-odpawiada pani
a jaki kotki??-pyta dalej
miau miau- krzyczy Staś
Pieknie Stasiu, a jaki wydaja psy???
zglasza sie Jasio. prosze jasiu powiedz-mowi pani
a jasio: na ziemie sku......,nogi szeroko, rece na glowe
Rusek, niemiec i polak jadą w pociągu. Kazdy się przechwala jak szybko potrafi kraść. Rusek powiedział - "Zgaście światło i dajcie mi 10 sekund". Cyk zgasło światło minęło dziesięć sekund światło się zaświeciło, a rusek oddaje wszystkim zegarki. Niemiec kazał dać sobie 7 sekund. Stalo sie tak samo ja u ruska i niemiec oddał wszystkim portfele. Polak powiedział żeby dać mu 5 sekund. Minęło 5 sekund zapaliło się światło, a polaka niema. Nagle wchodzi konduktor i mówi "Panowie wysiatka - ktoś nam lokomotywe podp****dolił
Bush i Putin poddali się hibernacji. Budzą się po 40 latach i idą kupić gazetę. Pierwszy czyta Putin i się śmieje. Pyta się go Bush: - Z czego się tak śmiejesz? - Zobacz! - mówi Putin Patrzy Bush a tam nagłówek Komunizm w USA. Przewraca jednak na następną stronę i śmieje się. Putin pyta się go: -Z czego się śmiejesz? Bush pokazuje Putinowi gazetę. Putin patrzy, a tam nagłówek Zamieszki na granicy Polsko-Chińskiej
Student chciał sobie dorobić i przyjął się jako przewodnik po Krakowie. Dostał wycieczkę Amerykanów i oprowadza ich. Pokazuje im bramę Floriańską i opowiada o murach obronnych.W pewnej chwili jeden turysta pyta się:
- Ile lat budowali te mury?
Student nie wie, ale odpowiada z głupa
-10 lat
- U nas w Ameryce to by zbudowali je za 5 lat
Student nic nie mówi, tylko prowadzi turystów na rynek i opowiada o sukiennicach, nagle ten sam turysta się pyta:
- A ile lat budowali te sukiennice?
Student niewiele się namyślając mówi
- 3 lata
- U nas to by wybudowali za 1,5 roku.
Studentowi gule na szyi wyszły, ale nic prowadzi wycieczkę dalej i przechodzi koło Wawelu i nic nie mówi.Turysta nie wytrzymał i pyta się:
- Panie a to co za budynek?
- Kurna nie wiem wczoraj tego nie było!
|