no i nadszedl czas na zamontowanie
w sobote zakładalem 2,5 h
ciezko bylo zeby to upchac pod maska zeby maska nie zawadzala ale udalo sie i powiem tak
autko POPIERDAL..... JAK GLUPIE
chodzi ladnie od samego dolu do gornych wysokosci obrotow, narazie ustawiowe na oko, zobacze jak wyjdzie spalanie ale jedno powiem w koncy autko odzyskalo KUCYKOW zarowno i przedewszystkim na GAZIE jak i na bezynie
i o to fotki moje
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
jeszcze dokladnie niewiem co i jak z ta regulacja na praowniku zeby srube od obrotow calkiem wkrecic, i tylko niewiem ktora, bo jest jedna mała od gory na srubokret plaski i druga nizej i z boku na srubokret i zarowno mozna ja krecic palcem bo jest radełkowana, a parownik mam lovato, moze jakies sugestie?