View Single Post
Stary 09-12-2005, 19:39   #321
pajczaki
ford::beginner

Domyślnie

Panowie mam pytanie, czy moze byc uzyta rura bodajze spiralowa (nie jest wewn rowna ale za to latwo sie zgina) miedzy gaznikiem a blosem? mam klopot ze znalezieniem czegokolwiek przez cholerny gaznik (jest pionowy i wlot ma jajowaty) (na dodatek rura musi w miare szybko zgieta bo moze byc problem ze zmieszczeniem pod maska)
co byscie ewentualnie polecili do montazu? (cos co byloby dosc elastyczne i nie zalamywaloby sie podczas zginania)
przepraszam jezeli cos jest napisane "nie za bardzo kumato" ale ciezko mi to opisacGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

[ Dodano: 2005-12-09, 20:37 ]
wlasnie wrocilem z norauto i zonk.. za cholere nawet to kolanko o srednicy 77,5mm nie pasuje ze wzgledu na jajowaty ksztalt przy gazniku (nawet po rozciagnieciu nie ma szans aby koncowka weszla na gaznikGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. )
sprzedawca jak inne osoby ktorych sie radzilem mowia "trzeba cos rzezbic"Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. tylko jak...