View Single Post
Stary 14-12-2005, 16:52   #16
Piotrek1313
ford::beginner

Domyślnie

Cytat:
Napisał Struna
w sumie racja z tym przedmuchaniem elektrozaworu - jakpo zmianie filtra się zepsuło to albo przy okazji coś się odpięło (jakaś wtyczka albo coś ) albo jakiś syf przytkał gaz i dlatego strzela bo mieszanka extremalnie uboga.
No wlasnie dlatego mi sie wydaje ze to za uboga mieszanka. Jak przyspieszam delikatnie to jest ok, ale jak wcisne gdzies z 3cm pedalu gazu, gwaltownie, to jest bum, tak jakby gaz nienadazl doleciec do parownika

Cytat:
Powinienieś je dokładnie obejrzeć i stwierdzić, czy wzdłuż porcelanek nie ma ścieżek (wyglądają jak poprzyklejane włosy ludzkie). Można też jeździć paznokciem, gdy się takowym dysponuje Razz i próbować wyczuć ścieżkę
Ogladalem i zadnych nieprawidlowosci nie widze

Cytat:
Najlepiej sprawdzić je w profesjonalnym zakładzie. Mają specjalistyczną aparaturę do sprawdzania świec
Chyba jednak bym wolal troche dolozyc kupic nowe swieczki. W "specjalistycznym zakladzie" pewnie zedra paredziesiat zl za samo sprawdzenie.

Cytat:
dlaczego nie używasz świeczek platynowych do tego auta
Moja przygoda z benzyniakiem jest baaardzo krotka, i jak kupowalem swieczki to kupilem takie jakie mi gosc w sklepie wyczytal w katalogu Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Jak znajde troche czasu to sprobuje cos dlubnac Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

[ Dodano: 2005-12-14, 16:53 ]
A moze komputer zlapal jakiegos bleda i sobie korekte zaplonu robi???
Jak sie robi reset kompa?? Slyszalem kiedys, ze trzeba kleme plusowa przylozyc do masy na 10 min, ale nie wiem czy to prawda.
Piotrek1313 jest offline   Odpowiedź z Cytatem