Cytat:
|
Napisał Struna
w sumie racja z tym przedmuchaniem elektrozaworu - jakpo zmianie filtra się zepsuło to albo przy okazji coś się odpięło (jakaś wtyczka albo coś ) albo jakiś syf przytkał gaz i dlatego strzela bo mieszanka extremalnie uboga.
|
No wlasnie dlatego mi sie wydaje ze to za uboga mieszanka. Jak przyspieszam delikatnie to jest ok, ale jak wcisne gdzies z 3cm pedalu gazu, gwaltownie, to jest bum, tak jakby gaz nienadazl doleciec do parownika
Cytat:
|
Powinienieś je dokładnie obejrzeć i stwierdzić, czy wzdłuż porcelanek nie ma ścieżek (wyglądają jak poprzyklejane włosy ludzkie). Można też jeździć paznokciem, gdy się takowym dysponuje Razz i próbować wyczuć ścieżkę
|
Ogladalem i zadnych nieprawidlowosci nie widze
Cytat:
|
Najlepiej sprawdzić je w profesjonalnym zakładzie. Mają specjalistyczną aparaturę do sprawdzania świec
|
Chyba jednak bym wolal troche dolozyc kupic nowe swieczki. W "specjalistycznym zakladzie" pewnie zedra paredziesiat zl za samo sprawdzenie.
Cytat:
|
dlaczego nie używasz świeczek platynowych do tego auta
|
Moja przygoda z benzyniakiem jest baaardzo krotka, i jak kupowalem swieczki to kupilem takie jakie mi gosc w sklepie wyczytal w katalogu
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Jak znajde troche czasu to sprobuje cos dlubnac
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
[ Dodano: 2005-12-14, 16:53 ]
A moze komputer zlapal jakiegos bleda i sobie korekte zaplonu robi???
Jak sie robi reset kompa?? Slyszalem kiedys, ze trzeba kleme plusowa przylozyc do masy na 10 min, ale nie wiem czy to prawda.