View Single Post
Stary 22-12-2005, 19:09   #377
pajczaki
ford::beginner

Domyślnie

Cytat:
Napisał henry
a czemu taka roznica w spalaniu?
byla w miedzyczasie regulacja?
sam bylem lekko zdziwionyGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ale fakt, ze po pierwszym tankowaniu byla zmiana dolotu i testy (auto wiecej bylo ciagane i sprawdzane) jutro kolejne tankowanie i zobaczymy jak bedzieGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

[ Dodano: 2005-12-26, 02:46 ]
poprawka - licznik a "real" to 12% Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
ostatnie tankowanie w miescie to 11,5 (plus 12%)
ale teraz niemily szokGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. pojechalem na mazury i spalanie w trasie wyszlo mi 13,6 litra (przy uwzglednieniu roznic licznik - rzeczywisty przebieg) przy predkosciach obrotowych rzedu ok 3,5 - 3,7 tys (plus jedna osoba na pokladzie ok 100kg). jezdzac na zwyklym mikserze do ok 3tys na piatym biegu spalanie wychodzilo po korekcie roznic ok 11litrowGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
przejezdze jeszcze ok 1,5 tys km i pojade na hamownie bo cos musi byc nie tak, po miescie wychodzi mi mniej niz na trasie!!
Ps. przy regulacji gazu "spece" ruszali mi ta srubka skosna od doplywu powietrza, a dokladniej to ja lekko odkercili. Czy moze to miec jakis wplyw na spalanie? jutro przykrecam ta duza srube aby spradzic jak bedzie jezdzil i jakie bedzie spalanie

ps. ogolnie co raz mniej mi sie to wszystko podoba....