Witam!
W sprawie komputerka do Mondka.
Czy ktoś byłby łaskawy i podesłał fotkę kostki czy schemat do przełącznika kierunków z przyciskiem INFO? Tak sobie pomyślałem (może błędnie) że można sobie takowy przycisk zmnontować samemu i umieścić w jakimś innym miejscu. Bo kto powiedział, że musi być przy kierownicy? Dla mnie różnica nie wielka bo i tak nie będę nim pstrykał 1/ minutę (no może przez pierwszy tydzień).
Pozdrofka.
UPS - widzę, że nie doczytałem do końca i powtórkę z pomysłu przedmówcy popełniłem
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
[ Dodano: 2006-01-20, 00:12 ]
Cytat:
|
Napisał wiciury
no pozostają jeszcze zegary Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
szkoda że trzeba je wymieniać Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
Nie musisz wymieniać tylko przeprogramować. Zegary są identyczne - jak popatrzysz pod światło to zobaczysz że wszystko na nich jest już "nadrukowane". W ASO mechanik powiedział że da się to zaprogramować. Ja czekam na schemat przełącznika INFO i zobacze czy to zadziała (soft miałem niedawno zmieniany). Ale jest jeszcze 1 opcja: jak rozmawiałem z gościem który na codzień zajmuje się programowaniem różnych chipów do najróżniejszych urządzeń powiedział, że jest takowa możliwość: przy wymianie softu w ASO ich komputerek nie widzi zamkniętego obwodu do kompa z powodu braku przycisku INFO, nie programuje wyświetlacza. Przy zamkniętym obwodzie jest szansa że program się załaduje. Ale to na razie tylko teoria (spisku).