Witaj,Ja mam druga gen .Na mikserze auto palilo 17litrow po miescie,falowaly obroty,czasami strzelal i byl mulowaty na gazie jak i na paliwie.Kiedy zalozylem Blosa auto wreszcie odrzylo.Na rozkreconym Blosie blisko max-a auto mam wrazenie zapierdziela lepiej niz na paliwie i spalalo tez 17 litrow! (a roznica w jezdzie jest ogtromna,chodz i na paliwie tez porawil duzo osiagi po zdjeciu miksera i wszystkich zwezek w postaci klap antywybuchowych).Obroty ladnie stoja w miejscu,brak strzalow.Po przykreceniu Blosa o pare obrotow ,przy ostatnim pomiarze auto spalilo 14,3 l (zobaczcie jakie sa mrozy !!!) przy nieznacznym spadku osiagow.BLOS jest
(...) Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Jaki jest Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. .Poczytaj regulamin Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Assan