View Single Post
Stary 26-01-2006, 08:42   #268
kruz
ford::amateur

Domyślnie

No właśnie , jestem nowy i wypada się przywitać Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. No więc witam się z Wami wszystkim serdecznie i śpieszę wytłumaczyć , że jestem nowy tylko jeśli chodzi o to forum natomiast jeśli chodzi o użytkowanie Forda jestem mu niezmiennie wierny od 1999 roku kiedy to kupiłem swoje pierwsze mondeo Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Był to mondziu kupiony w salonie w poznaniu w wersji kombi ghia . Silnik 2.0 zetec . Z autka byłem tak zadowolony , że w zeszłym roku wymieniłem go w końcu na nowego . Wybór też padł na mondeo - tym razem diesla (do dziś nie jestem pewien czy to dobra decyzja- tyle się czyta o problemach z wtryskami Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ) Poprzednim zrobiłem dokładnie 286 tys km przebiegu i jedyną awarią jaką miał a jednocześnie jedyną częścią , która sie zepsuła - było jakieś łożysko w przednim kole Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

No to może tyle o sobie na początek . Czy są jakieś pytania ??

Pozdrawiam
Krzysiek
kruz jest offline   Odpowiedź z Cytatem