View Single Post
Stary 26-01-2006, 10:55   #8
pluto
ford::advanced

Domyślnie

Marcin ja mam tel. do kolesia u ktorego kiedys chcialem kupic taka poduszke (za nowa dalem 220zl!!!) ale ni cholery nie wiedzialem ktora to ma byc bo mi dal 2 do wyboru hehe. Ale byly w dobrym stanie i chcial za jedna 50zl. Koles ma na nazwisko Kosior i mieszka w jakiejs wsi po drodze z Tbg do Sandomierza. odezwij sie do mnie na GG 2055089 to Ci dam numer do niego. On sprowadza czesci z Niemiec uzywane. Moze i ja tam podjade kiedys po oslone pod silnik...

[ Dodano: 2006-01-27, 06:38 ]
Poduszke mozesz tez kupic na takim malym szrociku w Osieku przy wyjezdzie na Staszów. Kupowalem tam wczoraj oslonke na pasek wieloklinowy i ptalem o te poduszke to koles powiedziale ze jest i ze 50zl chce. Ale odradzam ten szrot ludziom o slabych nerwach bo obsluga jest do niczego i traktuja Cie jakby Ci wielka laske robili ze wogole cos ci sprzedadza i nadmieniaja ze gdzie indziej sie danej czesci nie kupi. Taka opinie o tym szrocie maja tez inni moi znajomi i zastanowie sie zanim nastepnym razem tam pojade. No ale jak mus jakas czesc kupic od zaraz to mozna skorzystac z tego miejsca.