Witam również, zauważyłem że każdy coś tu o sobie napisał, więc nie będę gorszy!
Witam ponownie
Na imię Arek, lat 25 pochodze z Gryfina ( miasto nad samiuśką Odrą rzut beretem i już są zaprzyjaźnienii sąsiedzi z RFN ) Tu urodzony i tu wyedukowany na poziomie średnim, później dalsza edukacja w samej stolyyycy Szczecin i tam również zakończona ze skutkiem dobrym dla mnie, gorzej z obroną ale myślę że w styczniu już bedzie po sprawie. Tu oczywiście zamieszkały i tu również zapracowany, od 4 lat pracuję w Straży Granicznej i można powiedzieć że hasam po lasach i polach czasem to autkiem, czasem motorem, czasem quadem a w porze letniej trafi się czasem łódeczka. najważniejsze że nie ma monotonii. Zmotoryzowany od 17 roku życia w swojej dotychczasowej kolekcji posiadałem:
- 2x Fiat 126p (jeden załatwiłem na AMEN-wyszedł z zakrętu bokiem i tak samo skończył w rowie)
- VW Golf I 1.6 GTI - małe piekło
- VW Golf I 1.8 GTI - silnik od Scirocco - duże piekło
- Opel Astra kombi 1.4 - tylko do powożenia, żadnych wariacjii
- VW Golf III 1.8 - niska taczka, miała swoje zalety
- od lipca 2005 jestem właścicielem Wieloryba kombi rok 1995, 2.0 DOHC, manual - i jak ktoś wcześniej stwierdził, że są takie dni że najchetniej to bym go oblał piątką wachy i spalił to generalnie jestem z niego zadowolony, nigdy wcześniej wygodniej nie podróżowałem i chyba długo go się nie pozbędę choć pewnie narazie mnie jeszcze na trochę kosztów.
Dobra na tym koniec nie zanudzam.
|