Koleżanki
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. i Koledzy
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. spoko nie wolno się za mocno denerwować.
Mi wczoraj zabrakło gazu (Super Gazu ze Statoila
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ), wlałem kilka dni temu za 40 zł, bo nie miałem kasy i zrobiłem 100 km
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. No po prostu mało się nie przewróciłem samochodem
17,5 litra na 108 km kufffa mać!!!
Faktem jest, że te dni były straszne bo 2 km, zgaszony, 2 - 3 godz odpalony i znowu 2 km, i tak przez cały czas. Tak więc wydaje mi się, że trzeba to przeżyć, bo przez te dni to wsazówk atemp. nawet nie zeszła dobrze z białego pola, więc uważam, że nie mam czego wymagać. Zobaczę za kilka dni jak będzie teraz. Do piątku trzasnę ze 600 km, z tego 150 po mieście to zobaczymy. Musi być dobrze bo będę bankrutem :<
Aha dodam, że paliwo służy mi tylko do odpalania, tzn. 10 -15 sek (poniżej -5-8 st. Celsjusza czekam do 40 sek) i na gaz.