Cytat:
|
Napisał Struna
Cytat:
|
Napisał a1cygan
ciekawe było to że po założeniu jak go zapaliłem to chodził idealnie jakby był do tego samochody wyregulowany a ustawiony jest tak jak mówi instrukcja odkręcone 2 obroty dużą śrubą i 1 obrót małą
|
zazwyczaj tak jest - ja jak montuje ludziom to zazwyczaj od kopa chodzi w miarę Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ale to tylko pozornie - zawsze trzeba potem coś poregulować bo albo się dławi na wysokich albo za dużo pali.
Cytat:
|
Napisał a1cygan
ale jak kręciłem małą srubką od obrotów wkręciłem ją całkiem to nie było żadnej różnicy w obrotach i nie zgasł jak co poniektórym co pisali kilka postów wcześniej. dalczego tak jest :fcp9
|
widocznie jakieś nieszczelności w dolocie za blos-em, może być nieszczelna przepustnica lub nie do końca domknięta.
|
na razie sprawdzę ile pali bo nie przydławia się jak go kręcę do 5500 obrotów
jak bedzie za dużo palił to którą śrubką kręcić małą czy dużą :fcp9
dzisiaj nawet roztoczyłem trochę klapę przeciw wybuchową więc mam piękną średnicę dolociku.
co do nieszczelności to nie wiem ale teraz nie mam już prowizorki tylko na stałe zrobione i wydaje mi się że jest szczelnie
oto fotki mojego zamontowania blosa
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
:fcp14 :fcp14 :fcp18