Witam.
U mnie bylo inaczej na poczatku zacząl wariowac na postoju jak sie zaplon przekrecilo.
potem jak jechalem to wskazywal od 0 do 200 km/h. az w koncu stanal i nic nie pokazywal. wymienilem niewiem jak to sie fachowo nazywa modul predkosciomierza czy walek napedu predkosciomierza o i jak reka odjal. szczescie ze mialem 2 zapasowy bo bym sie wkurzal ze mi to nie dziala.
W twoi mondku na bank jest elektroniczny.
Nie wiem jak jest w manualnej skryni ale w automacie to jest on jak sie wejdzie pod spod to tam gdzie wchodzi prawa polos do skrzyni to powyzej jest taki czarne jakby 4 albo 6 katny walec jest on wkladany do skrzyni przykrecony jedna srubka 8. i kabelkiem polaczony kostka w poblizu kolektora ssacego ciezki dostep. Jak bys to kiedys wyjmowal to uwazaj bo w skrzyni jest wlozony taki walek z trybikiem i jak sie to wyjmuje to moze wypasc raczej na pewno wypadnie i trzeba bedzie go czyscic
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Jak bys chcial zobaczyc go na zdjeciu to w allegro masz skrynie automat i tam na ktorejs jest wlasnie widoczne to cos.
Pozdrawiam i powodzonka
andrzej